Nyomdai kivitelezés

Legyen szó egyszerű szórólapról, névjegyről, megállító tábláról, vagy akár összetettebb grafikai tervezést igénylő megjelenésről, a Look-Up Media rendelkezésére áll. A felületeinkhez kapcsolódó anyagokon kívül is várjuk ügyfeleink megrendelését, a tervezéstől a gyártásig.

Plakátok, molinók, flyerek, matricák tervezésében és gyártásában is számíthat ránk. Ha, szeretné, ossza meg ötleteit, ezáltal legyen Ön is részese a kreatív munkálatoknak is.

Grafikai megoldás
Arculattervezés

Arculattervezés

Logó, fejléces levélpapír, céges prospektus. Ha még nem találta meg a profiljukhoz leginkább illeszkedő elemeket az imént felsoroltak közül, vagy egyszerűen csak szeretné, hogy cége egységes megjelenéssel rendelkezzen, akkor keressen minket!

Teljes arculati kézikönyv elkészítését is vállaljuk, könnyebbé téve ezzel az esetleges jövőbeli módosításokat, finomhangolásokat, hogy Ön minden formában egységesen kommunikálhassa vállalkozása identitását.

Webfejlesztés

Manapság minden sikeres cégnek rendelkeznie kell valamilyen internetes felülettel, hiszen az érdeklődők nagy többsége első körben ezt a platformot találja meg. Éppen ezért szolgáltatásaink között megtalálható a webfejlesztés, amely keretében lehetőség nyílik új holnap készítésére vagy akár meglévő weboldal ráncfelvarrására.

Ez magában foglalja a tervezést, dizájn kialakítást, egyedi funkciók beépítését és igény esetén a karbantartást is.

Webfejlesztés
Ajánlatkérés
Kérjük, segítse elő munkánkat visszajelzésével!
Kérjük, adja meg a gördülékenyebb kapcsolattartás érdekében!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.