A mozgóképes reklámfelület

Több mint 10 éve üzemeltetjük monitorjainkat az Szegedi Közlekedési Társaság járművein. Ezen platformok az utastájékoztatás (megállóhelyek, és átszállási lehetőségek feltüntetése) mellett kiváló lehetőséget nyújtanak a reklámozni, hirdetni kívánó cégek, vállalkozások számára, hogy információt jelenítsenek meg magukról az utasközönségnek. A monitorreklám alkalmas mind brand építő, image jellegű megjelenésre, mind eseti, akciós ajánlatok kommunikálásra.

A Look-Up Media többi felületével kombinálva megoldást kínál nagyobb, regionális kampányok lebonyolítására, de elérhető ára miatt a kisebb vállalkozások figyelmét sem kerülheti el, ha helyi promócióban gondolkodnak.

monitor

Saját reklámfilm

LCD-monitorjainkon hirdetni kívánó Ügyfeleink számára vállaljuk (egyedi) reklámfilmjük elkészítését is. A videót full-HD minőségben gyártjuk le, melynek köszönhetően bármilyen más kapcsolt fórumon (Facebook, Youtube, weboldal) is felhasználható, közzétehető a nagyérdeműnek.

Mindemellett természetesen lehetőség van saját, már korábbi videó anyag sugárzására is, amennyiben megfelel a Look-Up Media alapvető technikai követelményeinek!

Kevesebb, mint nettó 3 Ft /megjelenés*

Szinte az összes villamoson és számos trolibuszon hozzávetőlegesen csaknem 150 kijelző áll ügyfeleink rendelkezésére. Havi akár 90.000 alkalommal történő megjelenését, naponta több mint 100.000-szer kísérhetik figyelemmel az utasok.

*Műsoridő egységes listaára: 396 Ft + ÁFA / nap / másodperc

Mindezt összegezve: talán nem véletlen, hogy jó néhány visszatérő Ügyfelünk kommunikációs csatornájának is szerves részét képzi ezen szolgáltatásunk!

monitor
Ajánlatkérés
Kérjük, segítse elő munkánkat visszajelzésével!
Kérjük, adja meg a gördülékenyebb kapcsolattartás érdekében!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.