monitor

Az 5 méter átmérőjű reklám

Az óriásplakát, vagy másnéven billboard, nagy hatásfokú kültéri print médium, mely sikere elsősorban megjelenési formájában rejlik. Látványosak, ötletesek, figyelemfelkeltőek, monumentálisak. Mindig szem előtt vannak, mégsem tolakodóak, feloldják, és színessé teszik a város egyhangú képét.

Területi lefedettségének köszönhetően célcsoport-specifikusan is tervezhető, ezért egymagában is teljesíti egy kampányhoz fűződő elvárásokat, de helyi szinten már két- három plakát is hatékony, kreatív eszköz üzenetének megjelenítésére.”

Óriásplakát referenciaÓriásplakát referencia
plakát 2

775 szórólap = 1 óriásplakát

12 négyzetméteres felületüknek köszönhetően (amelyen nagyjából 775 darab A/6-os méretű flyer férne el) hatékony csatornaként szolgálnak a reklámüzenetek továbbításához. Mindamellett, hogy nem lehet kidobni, elkerülni, óriási felületükön olyan egyedi, kreatív ötletek is megvalósíthatók, melyre más hirdetési eszközök nem adnak módot.

Csongrád és Békés megyében 564 óriásplakát áll ügyfeleink rendelkezésére (ebből több, mint 300 Szegeden), jól frekventált helyeken telepítve.

Ajánlatkérés
Kérjük, segítse elő munkánkat visszajelzésével!
Kérjük, adja meg a gördülékenyebb kapcsolattartás érdekében!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.